Actualiteiten tuincentrum De Groene Haan

Op deze pagina vindt u de actualiteiten van het moment. Wat speelt er in uw tuincentrum, welke tuinartikelen zijn hot, wat zijn de aanbiedingen van het moment en meer!

De tuinartikelen van het moment

We zitten midden in het najaar, een tijd vol met tegenstrijdigheden, zonning, regenachtig, warm, koud, stormachtig of windstil, het kan werkelijk alle kanten op. In ons tuincentrum merkt u dat aan:

Een ruim aanbod herfstbloeiers

Herfstbloeiers zijn vanaf nu op hun mooist en daarom vindt u bij ons ieder jaar rond deze tijd een ruim aanbod herfstbloeiers. Wat dacht u van:

 1. Hemelsleutel;
 2. De Japanse- en herfstannemoon;
 3. Hydrangea’s;
 4. Winterviooltjes;
 5. Skimmia;
 6. Veronica;
 7. Chrysanten;
 8. Herfstasters;
 9. Monnikskap.

De promoties van het moment

Bij ieder seizoen horen andere promoties, zo ook bij het najaar. Dit zijn de promoties die momenteel lopen in ons tuincentrum:

 1. Zondag 26 september, de Dag van de Klant! De Dag van de Klant is een van onze mooie tradities en dat willen wij natuurlijk niet ongemerkt aan u voorbij laten gaan. Als u op zondag 26 september een bezoek brengt aan ons tuincentrum dan krijgt u van ons een klein geschenkje!
 2. DCM is een echt A-merk als het gaat om meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Bij een nieuw seizoen horen nieuwe deugden, maar ook nieuw plagen. Met de DCM najaarsactie..............
 3. Barbecues en barbecue-accessoires maken plaats voor nieuwe tuinartikelen, opruiming!

Komt langs en laat u verrassen!

Kom langs bij ons tuincentrum in Vlissegem en laat u verrassen door een mooi aanbod voor tuin & dier! Heeft u vragen over uw tuin of huisdier dan kunt u met uw vragen altijd terecht bij een van onze medewerkers!