Tuincentra West-Vlaanderen

Op zoek naar tuincentra in West-Vlaanderen? Van alle tuincentra in West-Vlaanderen heeft u bij tuincentrum De Groene Haan de grootste kans van slagen! U vindt bij ons alles voor huis, tuin en dier. Denk aan kamerplanten, woonaccessoires, decoratie en tuinplanten, bovendien geven we u in ons tuincentrum graag advies over de verzorging van uw planten en bloemen. 

Op zoek naar een tuincentrum in West-Vlaanderen?Onder alle tuincentra in West-Vlaanderen is tuincentrum De Groene Haan de leukste!

Ons tuincentrum in Vlissegem - De Haan biedt u een groot assortiment aan:

De Groene Haan heeft het mooiste plantenassortiment van alle tuincentra in West-Vlaanderen! Wij verkopen zowel tuinplanten als kamerplanten. Koop nu een paar mooie vaste planten waar u het hele jaar van kunt genieten of kom in het voorjaar langs voor kleurrijke éénjarige plantjes. Kamerplanten zijn een belangrijke toevoeging aan uw woonkamer. Ze filteren namelijk de lucht! Wij verkopen ook allerlei meststoffen, zodat uw plantjes er nog mooier bij staan. Vraag onze deskundige medewerkers om advies!

Dierenwinkel West-VlaanderenHet gezelligste tuincentrum van West-Vlaanderen!

Tuincentrum De Groene Haan heeft ook een uitgebreide dierenwinkel. Hier vindt u dierbenodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Wij verkopen topkwaliteit producten van bekende merken, zoals Royal Canin, Whiskas en Lara. U koopt bij ons bijvoorbeeld verschillende soorten dierenvoer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Altijd al een vogel als huisdier willen houden? We verkopen ook parkieten!

Blijf op de hoogte van tuincentra in West-Vlaanderen!

Als één van de weinige tuincentra in West-Vlaanderen hebben wij ons volledig assortiment van huis- en tuinartikelen op onze website gezet. U weet dan ook precies wat wij u te bieden hebben. Ook vindt u hier handige tuintips voor ieder seizoen. Wenst u volledig op de hoogte te blijven van de laatste tuintrends, aanbiedingen en kortlopende acties van ons tuincentrum in West-Vlaanderen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!