Kamerplanten

Planten in uw woonkamer zorgen voor een goede sfeer. Een kamperlant staat gezellig en warm en geeft veel mensen een fijn gevoel. Het is daarbij ook nog eens bewezen dat kamerplanten goed zijn voor uw gezondheid. De planten zorgen namelijk voor een hogere luchtvochtigheid in huis, goede zuurstof toevoer, minder stof, kamerplanten zuiveren de lucht en het heeft een goede invloed op uw bloeddruk en zorgt voor minder stress. Wat wilt u nog meer? 

Soorten kamerplanten

In ons tuincentrum in Vlissegem (de Haan) verkopen wij kamerplanten van groot naar klein, planten die veel aandacht nodig hebben en planten die bijna geen onderhoud vergen. Vraag ons om advies en wij kiezen de beste planten voor u uit! Een kamerplant staat gezellig in huis en draagt bij aan de gezondheid en rust van de mens in huis. Is dat geen ideaal cadeau? Leuk om te geven én om te krijgen. 

Potgrond voor uw kamerplant

Naast het grote assortiment kamerplanten, van cactussen tot palmen, yucca's en orchideeën, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en meer. In de speciale potgronden zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Zit u met een bepaalde ziekte of een probleem op uw kamerplant en woont u in de regio De Haan, Wenduine, Zuienkerke, Bredene, Jabbeke, Blankenberge, Oostende of Brugge, kom eens lang met uw plant en wij helpen u graag verder!