Potterie

Planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is groot. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Binnenpotterie

Zoekt u een mooie pot voor uw kamerplant dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kleine plantenpotjes voor kleine cactussen of vetplantjes, middelgrote plantenpotten voor de leuke planten op tafel, in de vensterbank of op de kast óf grote plantenpotten voor de grote kamerplanten in uw woonkamer. U vindt het allemaal in ons tuincentrum in Vlissegem (de Haan).

Pot Plant combinaties

In ons tuincentrum vindt u talloze voorbeelden van mooie pot-plant combinaties. Wij geven u ook graag een advies én maken de pot  direct voor u op als u iets moois heeft gevonden. Om het geheel af te maken pakken wij het ook nog voor u in als het een cadeau betreft. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie