DCM Oostende

DCM kopen in de buurt van Oostende

Het grootste aanbod plantenvoeding van DCM in de omgeving van Oostende vindt u bij Tuincentrum De Groene Haan. Of u nu op zoek bent naar de meststoffen van DCM voor uw siertuingroentetuin of voor uw gazon, in ons tuincentrum nabij Oostende vindt u de juiste voeding voor elke plant.

DCM kopen dichtbij Oostende: voor een goed milieu

De meststoffen van DCM in ons tuincentrum nabij Oostende zijn honderd procent organisch en dus milieu- en plantvriendelijk. DCM voert een pro-actief beleid op het gebied van mens en natuur. Centraal hierbij staat het basisprincipe dat organische meststoffen, bodemverbeteringsmiddelen en substraten, essentieel zijn voor een duurzaam groenbeheer. Bent u veel bezig met het mileu of vindt u het een fijn idee als uw met biologische producten werkt? Dan is DCM perfect voor u.

Meststoffen van DCM nabij Oostende

Iedere plant heeft zijn of haar eigen smaak daarom zijn er ook zoveel verschillende meststoffen te verkrijgen. De aard van de bodem van uw tuin bepaalt voor een groot deel welke planten er goed zullen groeien. Er zijn drie soorten planten te onderscheiden:

  • Zuurminnende planten
  • pH-neutrale planten
  • Kalkminnende planten.

Iedere plant heeft dus een favoriete zuurgraad (pH), waar deze het beste bij groeit. Wanneer het pH gehalte niet goed aansluit bij de plant dan zal de plant minder goed voedingselementen kunnen opnemen. Gelukkig is DCM daar om in te springen, de zuurgraad van de grond is namelijk te beïnvloeden. Op die manier is het mogelijk een ideale voedingsbodem te realiseren voor de plant. Wij ondersteunen deze gedachte en voeren daarom ook bijna alle meststoffen van DCM in ons assortiment in ons tuincentrum nabij Oostende.

Kom gezellig langs in ons tuincentrum nabij Oostende!

Heeft u nog vragen over de organische meststoffen van DCM? Kom dan langs ons tuincentrum te Vlissegem nabij Oostende of neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord. Daarnaast verkopen wij nog veel meer topkwaliteit tuinproducten. U vindt bij ons bijvoorbeeld grasmatten, tuin- en kamerplanten, potterie voor binnen en buiten, tuingereedschap en alles voor uw vijver. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om advies te geven. Schrijf u nu ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het tuinnieuws.