Graszoden West-Vlaanderen

Op zoek naar topkwaliteit graszoden in de buurt van West-Vlaanderen? Bij Tuincentrum De Groene Haan vindt u grasmatten in verschillende prijsklassen. Geen zin om te wachten tot de graszaden eindelijk ontkiemd en volgroeid zijn? Ga dan voor graszoden! Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over de aanleg en verzorging van de grasmatten.

Grasmatten kopen bij De Groene Haan in West-VlaanderenTopkwaliteit graszoden voor uw tuin in West-Vlaanderen

Tuincentrum De Groene Haan is een zeer betrouwbare partner op het gebied van grasmatten. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren, wanneer u graszoden gaat aanschaffen. Hoeveel m2 graszoden heeft u bijvoorbeeld nodig en wat is uw budget? Kom langs in ons tuincentrum in West-Vlaanderen en onze medewerkers vertellen u alles over de graszoden uit ons assortiment en hoe u deze het best kunt aanleggen. U kunt onze graszoden op verschillende manieren bestellen:

U kunt de graszoden zelf komen ophalen of bij u thuis laten afleveren. Heeft u nog vragen over onze graszoden? Bel dan even naar: tel:059 236390.

Aanleg en onderhoud van onze graszoden in West-Vlaanderen

De beste kwaliteit graszoden in West-Vlaanderen koopt u bij Tuincentrum De Groene Haan. Wij geven u graag wat tips over de aanleg en verzorging van onze grasmatten. Het is ten eerste erg belangrijk dat het gras binnen 24 uur na aankomst in ons tuincentrum in uw tuin verwerkt is. De ondergrond moet goed luchtig, vlak en onkruidvrij zijn. Zorg dat er goede tuinaarde of gazongrond aanwezig is en strooi ook wat gazonmest, voordat u de grasmatten aanlegt. Geef de grond ook nog wat water. Hierna rolt u de grasmatten uit en deze gaan zich vanzelf hechten aan de grond. Besproei het gras goed met water! Voor een mooi, groen gazon is het belangrijk om 1 á 2 keer per week te maaien. Bemesten doet u twee maal per seizoen.

Producten voor het onderhoud van uw graszoden in West-Vlaanderen

Bij ons tuincentrum in West-Vlaanderen koopt u niet alleen topkwaliteit gaszoden, maar ook allerlei producten om uw grasmatten te onderhouden. Zo verkopen wij: grasmaaiers, handmatige grasscharen, grasscharen op accu, grastrimmers, strooiwagens, mest en nog veel meer. Kom snel langs bij Tuincentrum De Groene Haan in West-Vlaanderen en wij helpen u aan een prachtig gazon, dat ook gegarandeerd mooi blijft!