Plantencentrum Brugge

Het mooiste plantencentrum nabij Brugge bezoeken? Kom naar Tuincentrum De Groene Haan! Op zoek naar een paar mooie planten voor in uw huiskamer of tuin? Bij ons vindt u alle populaire plantensoorten. Wilt u de donkere plekjes in uw huiskamer, waar echte planten niet zouden overleven, ook opfleuren met wat groen? Onze kunstplanten en kunstbloemen zijn hier zeker geschikt voor. Kunstplanten hebben geen verzorging nodig. Al moet u ze misschien af en toe eens afstoffen.

Het leukste plantencentrum in de buurt van BruggePlantencentrum De Groene Haan; voor al uw tuinplanten!

Bij Tuincentrum De Groene Haan vindt u het leukste plantencentrum in de omgeving van Brugge. Wij hebben prachtige planten en kleurrijke bloemen. Wilt u uw huiskamer opfleuren met weinig moeite? Met het neerzetten van een mooie kamerplant kunt u al heel wat bereiken! Of bent u op zoek naar nieuwe tuinplanten? Bezoek dan onze afdeling tuinplanten. In ons plantencentrum nabij Brugge vindt u zeker wat u zoekt. Wij verkopen:

Onze deskundige medewerkers geven graag advies over onze vele planten en de verzorging ervan. Of lees de tuintips op onze website als u meer wilt weten over een bepaalde plant.

Uw plantencentrum bij Brugge: ook voor kunstplanten!Plantencentrum De Groene Haan

Kunstplanten worden vaak neergezet in de woonkamer, maar er is ook veel vraag naar kunstkantoorplanten. Op een kantoor zijn meestal vele plekjes die niet bereikt worden door de zon en de verzorging van de planten wordt ook vaak vergeten. Heeft de zoveelste kantoorplant het helaas niet gered? Stap dan nu over op kunstplanten! De kunstplanten van Plantencentrum De Groene Haan nabij Brugge zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Wij adviseren wel om nog enkele echte planten bij de ramen te hebben staan. Echte planten zorgen er namelijk voor dat er genoeg zuurstof en vocht aanwezig is in de lucht.

Alles voor de verzorging van uw planten bij ons tuincentrum in de buurt van Brugge

Bij ons plantencentrum in de omgeving van Brugge kunt u ook terecht voor alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw planten. U koopt bij ons DCM kunstmest, producten die uw tuin beschermen tegen plagen en diverse soorten gereedschap.