Tuincentra West-Vlaanderen

Op zoek naar tuincentra in West-Vlaanderen? Van alle tuincentra in West-Vlaanderen heeft u bij Tuincentrum De Groene Haan de grootste kans van slagen! U vindt bij ons alles voor huis, tuin & dier. Denk aan kamerplanten, woonaccessoires, decoratie en tuinplanten. Bovendien geven we u in ons tuincentrum graag advies over de verzorging van uw planten en bloemen. 

Op zoek naar tuincentra in West-Vlaanderen?Tuincentra in West-Vlaanderen: De Groene Haan

Ons tuincentrum in Vlissegem - De Haan biedt u een groot assortiment aan. We verkopen onder andere:

De Groene Haan heeft het mooiste plantenassortiment van alle tuincentra in West-Vlaanderen! Wij verkopen zowel tuinplanten als kamerplanten. Koop nu een paar mooie vaste planten waar u het hele jaar van kunt genieten of kom in het voorjaar langs voor kleurrijke éénjarige plantjes. Kamerplanten zijn een belangrijke toevoeging aan uw woonkamer. Ze filteren de lucht namelijk van afvalstoffen en houden het vocht- en zuurstofgehalte op peil. We verkopen ook allerlei meststoffen, zodat uw plantjes nog mooier gaan groeien. Vraag onze deskundige medewerkers om advies. Welke meststoffen zijn het meest geschikt voor uw planten? Ook voor uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen stijlvolle woonaccessoires, zoals kaarsen, landschapsfoto's en vrolijke kussens; voor een gezellig huis!

Tuincentrum in West-Vlaanderen met een uitgebreide dierenafdelingHet gezelligste tuincentrum van West-Vlaanderen!

Twijfelt u nog tussen de vele tuincentra in West-Vlaanderen? Tuincentrum De Groene Haan in West-Vlaanderen heeft ook een uitgebreide dierenwinkel. Hier vindt u dierbenodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Wij verkopen topkwaliteit producten van bekende merken, zoals Royal Canin, Whiskas en Lara, omdat uw huisdier natuurlijk alleen het beste verdiendt. U koopt bij ons bijvoorbeeld verschillende soorten dierenvoer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Altijd al een vogel als huisdier willen houden? We verkopen ook parkieten!

Blijf op de hoogte van tuincentra in West-Vlaanderen!

Als een van de weinige tuincentra in West-Vlaanderen hebben wij ons volledig assortiment van huis- en tuinartikelen op onze website gezet. U weet dan ook precies wat wij u te bieden hebben. Ook vindt u hier handige tuintips voor ieder seizoen. Wenst u volledig op de hoogte te blijven van de laatste tuintrends, aanbiedingen en kortlopende acties van ons tuincentrum in West-Vlaanderen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!